Ref: CI-2239-PIL

Aantrekkelijke en moderne stadshuisjes dichtbij het centrum

Locatie: Pilar de la Horadada
2 tot 3 Slaapkamers
2 Badkamers
vanaf € 259.900
Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Deze aangename residentie biedt verschillende woningen in een strak en modern design. De woningen zijn gesitueerd in het hartje van Pilar de la Horadada aan de Costa Blanca Zuid.

Een gezellige gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia. Gekend om zijn prachtige stranden, een zonnig klimaat, een achterland vol natuurlijke schoonheid en een ruim aanbod aan culinaire en sportieve activiteiten.

Er worden u zowel appartementen op het gelijkvloers met tuin, als appartementen op de eerste verdieping met zonnig dakterras aangeboden. De woningen bestaan uit 2 tot 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime leefruimte en een open keuken. 

Alle keuken elektro is inbegrepen in de prijs net zoals de vloerverwarming in de badkamers. Indien u opteert voor een pand met solarium is het volgende ook inbegrepen: zomerkeuken, zonneluifel, kunstgras en buitenverlichting.

De urbanisatie krijgt een gemeenschappelijk zwembad en groene zone met veel zon het hele jaar door. In de gemeenschappelijke ruimte komt een berging voor het stallen van fietsen.

Bijzonderheden

Gemeenschappelijk zwembad

Privé parkeerplaats

Terras

Solarium

Pre-installatie airconditioning

Vloerverwarming in badkamers

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, Pilar de la Horadada
Aantal slaapkamers
2 tot 3
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
77 tot 99 m2
Prijs
vanaf € 259.900

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.