Investeer in een zorgeloos leven

Wilt u uw zakelijk succes vertalen in een comfortabel leven met financiële onafhankelijkheid op de lange termijn? Onze specialisten ondersteunen u bij de uitbouw van uw patrimonium, het realiseren van een aantrekkelijk pensioen, het beschermen van de inkomsten van uw bedrijf en uzelf en het waarborgen van de levenstandaard van uw dierbaren na uw overlijden.
The best way to predict the future is to create it

Abraham Lincoln

Focus op je doelen en bepaal je rendement voor een optimaal resultaat.

Investeer en realiseer uw fiscaal en financieel potentieel

Onze specialisten helpen u graag bij de realisatie van uw financiële doelen. We hanteren hierbij een unieke combinatie van fiscale optimalisaties, financiële oplossingen en investeringsmogelijkheden die perfect bij uw wensen, doelen en profiel passen.

Als erkend verzekeringsbemiddelaar (FSMA nr. 109785A) zorgen wij voor de optimalisatie van uw fiscale ruimtes, een uitstekende bescherming van het inkomen van uw bedrijf en uzelf bij langdurige werkonbekwaamheid door ziekte of invaliditeit, het behoud van de levenstandaard van uw dierbaren na uw overlijden en de groei van uw patrimonium met behulp van sterke financiële producten en beleggingen.

Als erkend vastgoedspecialist (BIV nr. 508103) helpen wij u graag bij de aankoop en het beheer van studentenhuisvesting en nieuwbouwprojecten in België, en nieuwbouwprojecten voor verhuur en eigen gebruik (Second Home) aan de Costa Blanca Zuid in Spanje. Zo realiseert u huurinkomsten op de korte termijn en een potentiële meerwaarde op de lange termijn.

Uw situatie is uniek. Onze fiscale en financiële oplossingen ook.

Wilt u uw financiële doelstellingen vlot en efficiënt realiseren? Onze specialisten helpen u graag met een gepersonaliseerd aanbod van financiële en fiscale optimalisaties, en roerende en onroerende oplossingen.

Wilt u uw belastingdruk verlagen, uw pensioen aanvullen en extra inkomsten realiseren?

U kunt fiscaal voordelig sparen vanuit uw persoonlijke cashflow (pensioensparen en langetermijnsparen) én vanuit uw bedrijf (IPT en VAPZ). Bovendien kunt u in bepaalde gevallen via uw pensioenovereenkomsten nu reeds investeren in vastgoed. Zo geniet u meteen van een Second Home of huurinkomsten die u privé kunt aanwenden.

Wilt u uw beroepsinkomsten en de omzet van uw bedrijf beschermen? Wilt u de levenstandaard van uw naasten na uw overlijden indekken? Een gewaarborgd inkomen, omzetbescherming voor de vennootschap en een overlijdensdekking zorgen voor optimale gemoedsrust.

De combinatie van een sterke roerende portefeuille enerzijds en een uitgekiende spaarstrategie anderzijds zorgt voor extra mogelijkheden om uw vermogensopbouw verder te optimaliseren. Onze specialisten adviseren u graag.

Wilt u extra inkomsten op de korte termijn en een potentiële meerwaarde op de langere termijn? Investeer in onze zorgvuldig gekozen vastgoedprojecten op strategische plaatsen in België. Onze erkende vastgoedspecialisten helpen u graag bij de aankoop en het beheer van vastgoed als uitbreiding van uw patrimonium.

Droomt u van een Second Home in Spanje, of wilt u huurinkomsten en een mooie potentiële meerwaarde realiseren in een groeiende vastgoedmarkt? Investeer in onze projecten aan de Costa Blanca Zuid. Onze vastgoedprojecten liggen op toplocaties en ze zijn rijkelijk uitgerust en zeer gewild voor verhuur voor korte en langere periodes.

Dit team biedt een goede begeleiding in verband met kapitaalplanning, maar ook het stimuleren en daadwerkelijk omzetten in acties zoals de aankoop van vastgoed in Spanje en België.

Rudi G.

Wat mag u van ons verwachten?

Erkend verzekeringsbemiddelaar (FSMA nr. 109785A)
Ceder is als verzekeringsbemiddelaar erkend door het FSMA. Onze specialisten hebben zeer uitgebreide ervaring in hun vakgebied. Wij volgen wijzigingen in de wet- en regelgeving, financiële en fiscale oplossingen nauwkeurig op. Zo kunnen wij u accuraat begeleiden bij de opbouw en bescherming van uw vermogen.
Erkend vastgoedbemiddelaar-rentmeester in België (BIV nr. 508103)

Ceder is ook erkend bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Onze ervaren vastgoedspecialisten ontzorgen u bij de aankoop en het beheer van studentenhuisvesting en nieuwbouwprojecten in België. Zo geniet u van huurinkomsten en maakt u kans op een mooie meerwaarde bij een eventuele latere realisatie van uw vastgoed.

Erkend vastgoedteam in Spanje (API)

Ceder heeft een team van Vlaamse vastgoedspecialisten in Orihuela Costa aan de Spaanse Costa Blanca Zuid. We zijn door API, de Spaanse beroepsvereniging voor vastgoedmakelaars, erkend als vastgoedbemiddelaar in de regio Valencia en we helpen u graag met de aankoop en het beheer van uw Second Home of opbrengsteigendom ter plaatse. Een investering in Spaans vastgoed biedt mooie kansen voor rendement op de korte én lange termijn.

Unieke vermogensstrategie

Dankzij onze financiële en fiscale kennis enerzijds en ons kwalitatief aanbod van roerende en onroerende oplossingen anderzijds kunnen we een persoonlijk plan van aanpak voor u definiëren dat perfect bij u past. Hiermee kunt u uw patrimonium optimaliseren, financiële onafhankelijkheid realiseren en nu al genieten van vooruitgeschoven voordelen zoals huurinkomsten en een Second Home in Spanje.

Proactieve financiële gids
Uw financiële wensen en behoeften evolueren voortdurend. De wirwar aan wet- en regelgeving, de fiscale mogelijkheden en de enorme waaier aan financiële oplossingen ook. Daarom spreken we elkaar regelmatig en houden we u ook tussentijds op de hoogte van relevante nieuwigheden, investeringsmogelijkheden en optimalisatiemogelijkheden van uw portefeuille.
Persoonlijke begeleiding

Bij Ceder vindt u toegewijde specialisten in hun vakgebied. Bovendien krijgt u een persoonlijk adviseur die u proactief helpt en al uw vragen beantwoordt. Onze persoonlijke, discrete en doortastende aanpak zit in ons DNA. Wij denken, werken en handelen op uw ritme en passen ons graag aan voor een fijne, zorgeloze samenwerking.

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.