Financiële oplossingen

Succesvol ondernemen en genieten van het leven is prettiger wanneer u weet dat uw inkomen, uw patrimonium, de levenstandaard van uw dierbaren en de omzet van uw bedrijf goed beschermd zijn en dat uw vermogen optimaal aangroeit, nu en in de toekomst. Onze specialisten ontzorgen u graag zodat u zich optimaal kan concentreren op uw bedrijf en de mensen die u liefhebt.
Get the fundamentals down and the level of everything will rise.

Michael Jordan

Bescherm en optimaliseer wie en wat u lief is

Wilt u met volle aandacht kunnen ondernemen? Zorg dan dat uw inkomen, uw patrimonium, de levenstandaard van uw dierbaren en de omzet van uw bedrijf goed beschermd zijn, ook wanneer u tijdelijk of definitief niet meer kunt werken of komt te overlijden. Door nu de juiste beslissingen te nemen kunt u met volle gemoedsrust de toekomst tegemoet zien en de juiste acties nemen om uw patrimonium te beschermen en verder te laten groeien.

Wat kunnen wij u bieden?

Heeft u een IPT of VAPZ? Dan kunt u, mits u medisch aan een aantal voorwaarden voldoet, een aanvullende dekking gewaarborgd inkomen afsluiten of de bestaande dekking optimaliseren. Hierdoor kunt u als ondernemer uw inkomen veiligstellen wanneer u langdurig arbeidsongeschikt wordt door ziekte of invaliditeit. U kunt uw stortingen in een dergelijke dekking inbrengen als beroepskosten, waardoor uw belastbaar inkomen verlaagt.
Als u als ondernemer (tijdelijk) arbeidsongeschikt wordt door ziekte of invaliditeit dan kan uw bedrijf hier financieel schade van ondervinden. Wilt u ervoor zorgen dat uw bedrijf gedurende deze periode ook zonder u verder kan en dat uw bedrijf uw beroepskosten zoals uw bedrijfswagen kan blijven betalen? Een aanvullende omzetverzekering voor uw bedrijf kan een uitstekende aanvulling zijn op uw ingebouwde dekking gewaarborgd inkomen. Een omzetverzekering is ook een beroepskost die uw belastbaar inkomen verlaagt.
Met een overlijdensdekking kunt u op een fiscaal vriendelijke manier de levenstandaard van uw gezin beschermen wanneer u als hoofdverdiener overlijdt. De stortingen kunnen door uw bedrijf worden ingebracht als beroepskosten. Een overlijdensdekking kan opgenomen worden in een bestaande pensioenovereenkomst of in een afzonderlijke overeenkomst.
Heeft u nog financiële ruimte in uw zakelijke of persoonlijke cashflow? Dan kunt u uw cashflow op verschillende manieren rentabiliseren. U kunt meer zekerheid inbouwen door te werken met kapitaalsbescherming en een vast rendement, of u kunt een potentieel hoger rendement realiseren met een belegging in fondsen.

Wilt u uw vermogen optimaal voor u laten werken? Onze specialisten bekijken graag alle mogelijkheden in functie van uw financiële ruimte, horizon en risicoprofiel. Zo kunnen we samen de beste keuze maken uit het enorme aanbod op de markt.

We hebben in de loop van de jaren al goed advies van Dominique en zijn team gekregen.

Joost G.

Tips voor financiële optimalisatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bescherm uw patrimonium en de levenstandaard van uw dierbaren, verlaag uw belastingdruk en realiseer een mooi aanvullend pensioen.
Investeer in zorgvuldig gekozen en kwalitatief hoogstaande studentenhuisvesting en residentiële nieuwbouwprojecten in België.
Investeer in een Second Home of opbrengsteigendommen in Spanje voor mooie huurinkomsten en onbezorgde vakanties.

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.