Plan

Als ondernemer kijkt u vooruit en stelt u concrete doelen, elke dag opnieuw. Maar hoe vertaalt u uw succes in een zorgeloos en rijkelijk leven en een sterke vermogensopbouw op de lange termijn? Wij ondersteunen u graag bij de realisatie van financiële onafhankelijkheid, nu en in de toekomst.

Good fortune is what happens when opportunity meets with planning.

Thomas Edison

Droom, bedenk, definieer en bereik financiële onafhankelijkheid.

Een ‘hands on’ aanpak voor optimaal resultaat

Wij helpen u als financiële gids bij het realiseren van een rijkelijk leven op korte en lange termijn. We beschermen uw bedrijf en uzelf tegen onverwacht inkomensverlies door werkonbekwaamheid als gevolg van ziekte of invaliditeit, en we waarborgen de levenstandaard van uw dierbaren na uw overlijden. We begeleiden u ook bij het optimaliseren van uw zakelijk en persoonlijk vermogen, het opbouwen van een comfortabel pensioen, financiële onafhankelijkheid en een uitgekiende overdracht van uw vermogen.

We vertrekken steeds vanuit uw persoonlijke wensen en verwachtingen op de korte en de lange termijn. Dankzij onze jarenlange ervaring als verzekeringsbemiddelaar (FSMA nr. 109785A) en vastgoedbemiddelaar/rentmeester (BIV nr. 508103) kunnen we uw patrimonium optimaliseren met een unieke combinatie van fiscale optimalisaties en financiële en onroerende oplossingen.

Hoe gaan we te werk?

We starten met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Een sterke persoonlijke connectie en wederzijds vertrouwen vormen immers de hoeksteen van een vruchtbare samenwerking.
Na een positief gesprek doorlopen we samen uw Financial Life Guidance Audit.

We brengen uw inkomsten, levensstandaard, roerende en onroerende investeringen, pensioenverzekeringen en kredieten in kaart. We bekijken ook uw afspraken met uw levenspartner (huwelijkscontract, testament…) en definiëren samen uw financiële sterktes, zwaktes, opportuniteiten en risico’s.

We bepalen samen uw concrete financiële doelen. Denk hierbij aan het rentabiliseren van liquide middelen in uw persoonlijk en zakelijk vermogen en de realisatie van een mooi pensioen en een zorgeloze successie op de lange termijn. We bekijken ook hoe u het inkomen van uw bedrijf en uzelf optimaal kan waarborgen bij langdurige werkonbekwaamheid door ziekte of invaliditeit, en hoe we de levensstandaard van uw dierbaren kunnen beschermen na uw overlijden.

Op basis van uw financiële situatie, uw specifieke doelen en uw risicoprofiel ontwikkelen we een concrete financiële strategie. We zorgen voor een optimale fiscale optimalisatie, we bepalen uw ideale financiële structuur en we stellen de optimale combinatie van financiële en vastgoedoplossingen voor om uw doelen binnen de vooropgestelde termijn te behalen.

Als goede financiële gids evalueren en optimaliseren we voortdurend het rendement en de realisatie van uw financiële strategie. Evolueren uw wensen of doelstellingen? Dan passen we uw financiële strategie aan. We bewaken uw portefeuille, denken proactief met u mee en staan u bij met raad en daad wanneer u vragen voor ons heeft.

Na een uitgebreide en gedetailleerde analyse ontvingen wij heldere en deskundige adviezen op maat, met betrekking tot de mogelijkheden inzake financiële planning. Het team houdt rekening met persoonlijke input en verwachtingen inzake financieel comfort en successie. Er wordt voldoende tijd genomen voor heldere uitleg.

Rudi G.

Wat mag u van ons verwachten?

Erkend verzekeringsbemiddelaar (FSMA nr. 109785A)
Ceder is als verzekeringsbemiddelaar erkend door het FSMA. Onze specialisten hebben zeer uitgebreide ervaring in hun vakgebied. Wij volgen wijzigingen in de wet- en regelgeving, financiële en fiscale oplossingen nauwkeurig op. Zo kunnen wij u accuraat begeleiden bij de opbouw en bescherming van uw vermogen.
Erkend vastgoedbemiddelaar-rentmeester in België (BIV nr. 508103)

Ceder is ook erkend bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Onze ervaren vastgoedspecialisten ontzorgen u bij de aankoop en het beheer van studentenhuisvesting en nieuwbouwprojecten in België. Zo geniet u van huurinkomsten en maakt u kans op een mooie meerwaarde bij een eventuele latere realisatie van uw vastgoed.

Erkend vastgoedteam in Spanje (API)

Ceder heeft een team van Vlaamse vastgoedspecialisten in Orihuela Costa aan de Spaanse Costa Blanca Zuid. We zijn door API, de Spaanse beroepsvereniging voor vastgoedmakelaars, erkend als vastgoedbemiddelaar in de regio Valencia en we helpen u graag met de aankoop en het beheer van uw Second Home of opbrengsteigendom ter plaatse. Een investering in Spaans vastgoed biedt mooie kansen voor rendement op de korte én lange termijn.

Unieke vermogensstrategie

Dankzij onze financiële en fiscale kennis enerzijds en ons kwalitatief aanbod van roerende en onroerende oplossingen anderzijds kunnen we een persoonlijk plan van aanpak voor u definiëren dat perfect bij u past. Hiermee kunt u uw patrimonium optimaliseren, financiële onafhankelijkheid realiseren en nu al genieten van vooruitgeschoven voordelen zoals huurinkomsten en een Second Home in Spanje.

Proactieve financiële gids
Uw financiële wensen en behoeften evolueren voortdurend. De wirwar aan wet- en regelgeving, de fiscale mogelijkheden en de enorme waaier aan financiële oplossingen ook. Daarom spreken we elkaar regelmatig en houden we u ook tussentijds op de hoogte van relevante nieuwigheden, investeringsmogelijkheden en optimalisatiemogelijkheden van uw portefeuille.
Persoonlijke begeleiding

Bij Ceder vindt u toegewijde specialisten in hun vakgebied. Bovendien krijgt u een persoonlijk adviseur die u proactief helpt en al uw vragen beantwoordt. Onze persoonlijke, discrete en doortastende aanpak zit in ons DNA. Wij denken, werken en handelen op uw ritme en passen ons graag aan voor een fijne, zorgeloze samenwerking.

Vertaal uw financiële strategie in een prachtig leven
Realiseer uw financiële onafhankelijkheid
Leef uw mooiste leven, nu en in de toekomst

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.