Leef uw mooiste leven, nu en in de toekomst

U werkt hard en zorgt goed voor uw dierbaren, maar u wil natuurlijk ook genieten van het leven en zorgeloos uitkijken naar een comfortabel pensioen. Onze specialisten helpen u graag bij de aankoop en het beheer van sterk vastgoed, de bescherming van uw inkomsten en de omzet van uw bedrijf alsook de levenstandaard van uw dierbaren bij overlijden.

Never depend on single income. Make an investment to create a second source.

Warren Buffet

Investeer in de toekomst, maar geniet in het heden.

Realiseer uw fiscaal en financieel potentieel

Onze specialisten helpen u graag met de verlichting van uw belastingdruk en de realisatie van extra inkomstenstromen uit huurinkomsten. Zo kunt u uw levensstandaard bevorderen en beveiligen en op de korte termijn meer comfort voor uzelf en uw dierbaren waarborgen.

Investeringen in kwalitatieve studentenhuisvesting en nieuwbouwprojecten in België en vakantiewoningen of een Second Home in Spanje bieden bovendien kans op meerwaarde op de lange termijn. Onze specialisten helpen u graag om fiscaal voordelig te investeren.

Wat kunnen wij u bieden?

Droomt u van een Second Home in Spanje? Een oase van rust in een heerlijk microklimaat waar u kan genieten met uw geliefden of een actieve workation kan plannen? Onze vastgoedspecialisten helpen u graag bij het volledige aankoopproces en de financiering van uw Second Home aan de Costa Blanca Zuid.

Wilt u investeren in Spaans vastgoed en huurinkomsten genereren? Ons gespecialiseerd team in Spanje ontzorgt u graag en neemt het professioneel beheer van uw vastgoed op zich.

Wilt u extra huurinkomsten op de korte termijn en een potentiële meerwaarderealisatie op de lange termijn? Onze vastgoedspecialisten ontzorgen u graag bij de aankoop en het beheer van kwalitatieve nieuwbouwprojecten in België. Onze studentenhuisvesting en residentiële woningen bieden u nu extra financiële ruimte en later een potentieel mooi rendement.

Het verlagen van uw belastingdruk, het realiseren van extra financiële slagkracht op korte termijn en een potentieel rendement op lange termijn vragen een alerte opvolging van uw portefeuille en de mogelijkheden en risico’s in de markt. Uw persoonlijk contactpersoon adviseert u proactief en is bereikbaar wanneer u vragen heeft.

Wij zijn zeer tevreden met de audit en de daaruit voortvloeiende adviezen die we hebben gekregen. De effectieve uitvoering van de voorstellen is prima verlopen. Er is steeds een duidelijke uitleg en opvolging. De samenwerking is ons 100% meegevallen.

Nick L.

Wat mag u van ons verwachten?

Erkend verzekeringsbemiddelaar (FSMA nr. 109785A)
Ceder is als verzekeringsbemiddelaar erkend door het FSMA. Onze specialisten hebben zeer uitgebreide ervaring in hun vakgebied. Wij volgen wijzigingen in de wet- en regelgeving, financiële en fiscale oplossingen nauwkeurig op. Zo kunnen wij u accuraat begeleiden bij de opbouw en bescherming van uw vermogen.
Erkend vastgoedbemiddelaar-rentmeester in België (BIV nr. 508103)

Ceder is ook erkend bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Onze ervaren vastgoedspecialisten ontzorgen u bij de aankoop en het beheer van studentenhuisvesting en nieuwbouwprojecten in België. Zo geniet u van huurinkomsten en maakt u kans op een mooie meerwaarde bij een eventuele latere realisatie van uw vastgoed.

Erkend vastgoedteam in Spanje (API)

Ceder heeft een team van Vlaamse vastgoedspecialisten in Orihuela Costa aan de Spaanse Costa Blanca Zuid. We zijn door API, de Spaanse beroepsvereniging voor vastgoedmakelaars, erkend als vastgoedbemiddelaar in de regio Valencia en we helpen u graag met de aankoop en het beheer van uw Second Home of opbrengsteigendom ter plaatse. Een investering in Spaans vastgoed biedt mooie kansen voor rendement op de korte én lange termijn.

Unieke vermogensstrategie

Dankzij onze financiële en fiscale kennis enerzijds en ons kwalitatief aanbod van roerende en onroerende oplossingen anderzijds kunnen we een persoonlijk plan van aanpak voor u definiëren dat perfect bij u past. Hiermee kunt u uw patrimonium optimaliseren, financiële onafhankelijkheid realiseren en nu al genieten van vooruitgeschoven voordelen zoals huurinkomsten en een Second Home in Spanje.

Proactieve financiële gids
Uw financiële wensen en behoeften evolueren voortdurend. De wirwar aan wet- en regelgeving, de fiscale mogelijkheden en de enorme waaier aan financiële oplossingen ook. Daarom spreken we elkaar regelmatig en houden we u ook tussentijds op de hoogte van relevante nieuwigheden, investeringsmogelijkheden en optimalisatiemogelijkheden van uw portefeuille.
Persoonlijke begeleiding

Bij Ceder vindt u toegewijde specialisten in hun vakgebied. Bovendien krijgt u een persoonlijk adviseur die u proactief helpt en al uw vragen beantwoordt. Onze persoonlijke, discrete en doortastende aanpak zit in ons DNA. Wij denken, werken en handelen op uw ritme en passen ons graag aan voor een fijne, zorgeloze samenwerking.

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.