De investering met de meeste voordelen

Ontdek de voordelen van het investeren in een volledige residentie voor totale controle over uw vastgoedinvestering. Vermijd algemene vergaderingen en mede-eigenaars. Bekijk Residentie Keizershoek en Residentie Joe English in Kontich, Antwerpen, of neem contact op voor meer informatie.

Heeft u altijd al willen investeren in vastgoed zonder die vervelende algemene vergaderingen te moeten bijwonen? Zonder last te hebben van mede-eigenaars? En gewoon volledig baas te zijn in eigen huis?

 

Gehele residenties kopen ter investering

 

Investeren in vastgoed heeft vele voordelen; een secure financiële toekomst, vaste maandelijkse inkomsten van de huurgelden, winst bij de doorverkoop van de woning op lange termijn, etc.

Maar als u een groot vermogen heeft is het nog interessanter om een volledige residentie te kopen i.p.v. uw geld te spreiden over verschillende appartementen. We sommen kort even de voordelen op van dit soort investering:

  • U neemt volledig zelfstandig alle strategische beslissingen omtrent uw vastgoedinvestering
  • U heeft volledige controle over de kostenstructuur van de residentie
  • In een latere fase heeft u de mogelijkheid om het gebouw als 1 geheel te verkopen of elk appartement individueel op de markt te brengen om zo uw meerwaarde te verzilveren

Kortom; u heeft 100% controle over uw investering zonder rekening te houden met andere mede-eigenaars.

Bent u geïnteresseerd in dit soort investering? Neem dan eens een kijkje naar Residentie Keizershoek en Residentie Joe English in Kontich, Antwerpen. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.