Investeer in vastgoed met een plan!

Ontdek de unieke aanpak van Ceder Invest voor vastgoedinvesteringen, waarbij uw financiële doelen centraal staan. Ons stappenplan begint met het in kaart brengen van uw doelstellingen, gevolgd door een gedegen financieel plan. Wij begeleiden u bij elke stap, inclusief investeringsimplementatie en volledige ontzorging via efficiënt rentmeesterschap. Realiseer uw financiële ambities met Ceder Invest!

 

Overweegt u te investeren in vastgoed? Ceder Invest helpt u om een investering te vinden die helpt in het realiseren van uw financiële doelstellingen. Hierbij staat niet de investering centraal, maar wel uw financiële ambities en hoe we deze samen kunnen waarmaken.

 

Het Ceder Invest stappenplan:

 

Stap 1:

We brengen in kaart wat een vastgoedinvestering voor u dient te realiseren. Een stabiel passief inkomen? Bescherming van uw naasten? Optimalisatie van fiscaliteit? of een combinatie van deze en nog vele andere doelen!

Stap 2:

Alvorens een effectieve investering te overwegen werken we een gedegen financieel plan uit. Hierin voorzien we een duidelijke analyse van de inkomsten, uitgaven en het verloop van de waarde van uw investering. Steeds vanuit de meest defensieve parameters.

Stap 3:

We gaan de investering aan, en helpen u verder bij de volledige implementatie van uw onroerende investering. Dit omvat de begeleiding bij de eventuele financiering, alsook bijstand bij eventuele notariële, juridische en fiscale vragen.

Stap 4: 

Ons team-beheer zorgt voor de volledige ontzorging van uw investering. Via een efficiënt rentmeesterschap zorgen wij voor de verhuring, financiële en technische opvolging van uw investeringseigendom.

 

 

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.