Investeer vandaag in studentenflats en bouw uw financiële toekomst

Ontdek de unieke kans voor investeringen in studentenkamers in Vlaanderen, met een groeiende vraag en beperkt aanbod. Residentie Sint-Bavo in Antwerpen biedt een geschat tekort van 1.900 kamers. Deze langetermijninvestering belooft stabiele huurinkomsten, hogere huurprijzen, en een mooie meerwaarde met standaard renovatiepakket. Profiteer van volledige verhuurbaarheid bij aankoop en diversificeer uw portefeuille. Investeer vanaf 60.000 EUR, prijzen vanaf 125.000 EUR (excl. aankoopkosten, incl. renovatiepakket binnen 7 jaar).

Investeringen in studentenkamers in Vlaanderen zijn vandaag een unieke opportuniteit. “Uit het meest recente Kotkompas moeten er zo’n 95.000 extra studentenkamers in Vlaanderen worden gebouwd tegen 2030”, zegt Kristophe Thijs van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB). “Dat gaat niet lukken.” (GVA, 27/3/2023)

Waarom is dit een veilige en rendabele investering

1) Vraag groter dan aanbod

Vlaanderen heeft een bloeiende studentenpopulatie, met veel universiteiten en hogescholen die hoog aangeschreven staan op internationaal niveau. De vraag naar betaalbare en goed gelegen studentenhuisvesting is hoger dan het actuele aanbod. Een stabiele bron van huurinkomsten is hierdoor verzekerd. Residentie Sint-Bavostraat ligt hier uniek: “In Antwerpen schatten we het tekort vandaag op 1.900 kamers” (Isabelle De Ridder, woordvoerster van Kotweb, GVA, 27/3/2023)

2) Langetermijninvestering met mooie meerwaarde

Elk jaar is er een nieuwe instroom van studenten, wat de huurmarkt steeds levendig houdt. Daarnaast stijgt de prijs van studentenflats doorheen de jaren, net zoals de residentiële vastgoedmarkt al jaren doet.

Meerwaarde realiseert u enkel wanneer uw investering top onderhouden wordt. Uniek aan een investering in residentie Sint-Bavo is het renovatiepakket wat standaard reeds voorzien is in uw initiële investering!

3) Hogere huurinkomsten

Studentenkamers kunnen doorgaans hogere huurprijzen opleveren per vierkante meter in vergelijking met reguliere huurwoningen. Studenten zijn bereid om meer te betalen voor de nabijheid van de campus, voor allerlei voorzieningen en voor gemeubileerde kamers.

Momenteel zijn alle studentenflats in residentie Sint-Bavo verhuurd. U heeft dus huurinkomsten vanaf de notariële aankoopakte!

4) Diversificatie van uw portefeuille

Als onderdeel van een bredere vastgoedportefeuille kan het investeren in studentenhuisvesting dienen als een manier om uw risico te diversifiëren, omdat het niet altijd dezelfde marktdynamiek volgt als andere soorten vastgoedinvesteringen.

Prijzen vanaf 125.000 EUR. (Excl. Aankoopkosten, Incl. volledig renovatiepakket binnan 7 jaar).

Investeer reeds met een eigen inbreng vanaf 60.000 EUR en laat de huur grotendeels zorgen voor de betaling van uw lening.

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.