Residentieel vastgoed

Geld maakt geld, als u het goed investeert! Een investering in residentieel vastgoed in België kan een sterke hefboom creëren door op korte termijn huurinkomsten te genereren welke aangewend kunnen worden voor de terugbetaling van een financiering. Zo kan u een mooie meerwaarde realiseren.

Bovendien kunt u residentieel vastgoed onder bepaalde voorwaarden aankopen met een voorschot op uw pensioenovereenkomsten (IPT, VAPZ).  Hierdoor kunt u privé een vastgoedportefeuille opbouwen met geld uit de zaak. Wij adviseren u graag.

Every person who invests in well-selected real estate in a growing section of a prosperous community adopts the surest and safest method of becoming independent, for real estate is the basis of wealth.

Theodore Roosevelt

Een investering in vastgoed geeft rendement op korte en lange termijn

Investeer in nieuwbouwprojecten

Onze vastgoedspecialisten (BIV nr. 508103) hebben jarenlange ervaring in de bemiddeling en het beheer van nieuwbouwprojecten op strategische locaties in België.

We werken bij voorkeur op lange termijn samen met een selecte groep van projectontwikkelaars, waardoor we -met uitzondering van overmacht- een hoge kwaliteit en een correcte opvolging van deadlines en afspraken kunnen garanderen.

Onze nieuwbouwprojecten lenen zich perfect als investeringsobjecten, maar u kan ze uiteraard ook zelf gebruiken of ter beschikking stellen van uw dierbaren. Onze specialisten adviseren u graag om de ideale financiële structuur uit te werken en om het beheer achteraf te verzorgen.

Dit team biedt een goede begeleiding in verband met kapitaalplanning, maar ook het stimuleren en daadwerkelijk omzetten in acties zoals de aankoop van vastgoed in Spanje en België.

Rudi G.

Uw voordelen van een investering in residentieel vastgoed​

Kwalitatief vastgoed
Ons vastgoedteam werkt uitsluitend samen met gerenommeerde projectontwikkelaars. Zo zijn we zeker dat u investeert in kwalitatieve, duurzame en ecologisch verantwoorde nieuwbouwprojecten. Onze partners respecteren ook de planning en alle overige afspraken.
Een strategische ligging

Onze vastgoedspecialisten bieden uitsluitend investeringsprojecten aan die vlot bereikbaar zijn met de wagen en het openbaar vervoer en met voldoende werkgelegenheid en sociale faciliteiten (onderwijs, sport, recreatie, winkels) in de buurt.

Voldoende groen in de buurt
Onze vastgoedspecialisten waken er ook over dat er voldoende groenzones in de directe en bredere omgeving van uw vastgoed aanwezig zijn. De kwaliteit van leven in en rond uw vastgoed bepaalt immers mee de waarde en het rendement op de korte en lange termijn.
Aankoop uit de zaak, privé huurinkomsten

In bepaalde gevallen kunt u een voorschot nemen op het kapitaal dat u vanuit uw bedrijf in uw IPT of VAPZ heeft opgebouwd. Zo kunt u privé vastgoed aankopen met middelen die door het bedrijf gestort werden. Hierdoor realiseert u een belastingvoordeel in uw bedrijf en kunt u de huurinkomsten meteen privé aanwenden.

Een sterk team met jarenlange ervaring
Ceder is erkend door het BIV (BIV nr. 508103) en onze vastgoedspecialisten hebben jarenlange ervaring met de aankoop en het beheer van de vastgoedinvesteringen voor onze cliënten. Wij kennen ons vak, houden alles voor u in de gaten en ontzorgen u volledig.
Volledige ontzorging door ons rentmeesterschap
Wilt u de administratieve, financiële en technische verplichtingen van uw vastgoedinvesteringen uitbesteden? Dat kan! Ons ervaren team van rentmeesters ontzorgt u volledig, zodat u optimaal kan genieten van uw rendement, nu en in de toekomst.

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.