Second home

Ontwaken met de zon, een ontbijtje op het terras. Vervolgens een duik in het zwembad of de heerlijke Spaanse zee. En dat allemaal op iets meer dan 2 uur vliegen vanuit Brussel. De Spaanse Costa Blanca Zuid heeft het allemaal.

Keep your face to the sun and you will never see the shadows.

Helen Keller

Investeer in een gouden vastgoedproject onder de Spaanse zon.

Investeer in een second home

Investeer in een Second Home en geniet van zonovergoten vakanties en workations, wanneer u maar wilt. De meerwaarde bij een verkoop maakt uw investering in een Second Home nog interessanter.

Wist u trouwens dat u als Belgische ondernemer een Second Home in Spanje kan aankopen met de gelden in uw pensioenvoorzieningen (IPT, VAPZ)? U kan op elk moment een voorschot nemen op uw reeds opgebouwde pensioenreserves om deze nu al te investeren in uw Spaans vastgoed.

U kunt uw vastgoed dus (al dan niet volledig) financieren met gelden die vanuit uw bedrijf gestort werden in uw pensioencontracten. Tegelijkertijd kunt u privé genieten van een heerlijke vakantiewoning en een mooie potentiële meerwaarde bij een eventuele verkoop in de toekomst.

Ik ging met Ceder het avontuur aan en heb er geen moment spijt van gehad. Een schitterend appartement op een mooie locatie, en een heel fijn team waar het leuk samenwerken mee is

P. Delespaul

Plan uw Investeringstrip naar de Spaanse zon

Wilt u de mogelijkheden van een Second Home in Spanje zelf ontdekken? Dat kan! Contacteer ons hieronder voor een persoonlijke Investeringstrip. Wij regelen uw vervoer en verblijf, en we tonen u persoonlijk de omgeving en nieuwbouwprojecten die bij u passen.

Gaat u vervolgens over tot de aankoop van een van onze vastgoedprojecten? Dan brengen wij uw investeringstrip met een maximum van EUR 750 in mindering! Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een Investeringstrip onder de Spaanse zon.

Uw Second Home in Spanje

Uw voordelen van een Second Home in Spanje

Kwalitatief vastgoed
Ons vastgoedteam werkt uitsluitend samen met gerenommeerde projectontwikkelaars. Zo zijn we zeker dat u investeert in kwalitatieve, duurzame en ecologisch verantwoorde nieuwbouwprojecten. Onze partners respecteren ook de planning en alle overige afspraken.
Een strategische ligging
Onze vastgoedspecialisten bieden uitsluitend investeringsprojecten aan die vlot bereikbaar zijn en die voldoende werkgelegenheid en sociale faciliteiten (onderwijs, sport, recreatie, winkels) in de buurt hebben. Onze vastgoedprojecten liggen op toplocaties.
Prachtige natuur in de buurt
Onze vastgoedspecialisten waken er ook over dat er voldoende groenzones in de directe en bredere omgeving van uw vastgoed aanwezig zijn. De kwaliteit van leven in en rond uw vastgoed bepaalt immers mee de waarde en het rendement op de korte en lange termijn.
Aankoop uit de zaak, privé huurinkomsten

In bepaalde gevallen kunt u een voorschot nemen op het kapitaal dat u vanuit uw bedrijf in uw IPT of VAPZ heeft opgebouwd. Zo kunt u privé vastgoed aankopen met middelen die door het bedrijf gestort werden. Hierdoor realiseert u een belastingvoordeel in uw bedrijf en kunt u de huurinkomsten meteen privé aanwenden.

Een sterk team met jarenlange ervaring

Ceder heeft een vast team van Vlaamse collega’s in Spanje, en is door het API erkend in de regio Valencia. Onze collega’s hebben jarenlange ervaring. We zijn helemaal op de hoogte van de Spaanse wet- en regelgeving. We denken proactief en staan u bij met raad en daad.

Van het openen van uw bankrekening tot het aanvragen van uw vergunningen en het passeren van de koopakte. Wij zijn er voor u. We werken samen met lokale advocaten, gerenommeerde bouwfirma’s en stabiele partners. Uw investering staat dus als een huis.

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.