Investeringstrip

Overweegt u de aankoop van een Second Home of een opbrengsteigendom in Spanje? Wij nodigen u graag uit op een persoonlijke bezichtigingsreis. Tijdens deze investeringstrip ter plaatse kunt u in alle rust onze projecten en de prachtige omgeving ontdekken aan de Spaanse Costa Blanca Zuid.

An investment in knowledge pays the best interest.

Benjamin Franklin

Voel de connectie met de Costa Blanca Zuid en maak de juiste investering.

Plan uw investeringstrip

Voor de aankoop van een onroerend goed in Spanje gaat u best niet over één nacht ijs. U wilt immers een tweede thuis kopen, waar u zich letterlijk thuis voelt en/of een investering die rendeert. Om die reden is het belangrijk dat u een goede connectie heeft met de omgeving, het vastgoed dat u koopt en de specialist die u ter plaatse helpt. Ceder is een erkend en ervaren bemiddelaar voor onroerend goed in de regio Valencia.

Onze Vlaamse collega’s in Spanje ontvangen u graag voor een persoonlijke belevingstrip. Samen ontdekken we de vastgoedprojecten die het best bij uw wensen passen, de faciliteiten en de natuur in de buurt. U krijgt alle ruimte om uw vragen te stellen, zodat u ontspannen de juiste beslissing kunt nemen.

Zo plannen we uw Investeringstrip:

Onze collega’s in België ontvangen u graag om uw financiële mogelijkheden en doelen in kaart te brengen. Vervolgens bespreken we uw wensen en behoeften met betrekking tot uw Second Home in Spanje. We bekijken op welke manier we uw doelen optimaal kunnen realiseren, en welke projecten best bij u passen. Na een eerste overleg bespreken we de data van uw persoonlijke Investeringstrip. Deze trip duurt meestal 2 tot 3 dagen.

We reserveren uw vliegtickets, we regelen uw vervoer en uw verblijf ter plaatse. We plannen uw Investeringstrip ook zorgvuldig zodat u voldoende tijd krijgt om de investeringsprojecten te bekijken én om ontspannen te genieten van de Spaanse zon en de prachtige omgeving.

We tonen u alle investeringsprojecten die u interessant vindt. We nemen ook alle tijd om uw vragen te beantwoorden en bijkomende informatie te geven. Indien u dit wenst tonen we u ook alle faciliteiten, en de natuurlijke omgeving van de projecten.

Gaat u vervolgens over tot de aankoop van een van onze vastgoedprojecten? Dan brengen wij uw investeringstrip met een maximum van EUR 750 in mindering!

We helpen u van de kleinste details zoals het openen van een bankrekening tot het regelen van uw vergunningen en het passeren van de akte bij de notaris. We werken in Spanje steeds samen met dezelfde gerenommeerde advocaten, notarissen en bouwpartners, zodat uw aankoopprocedure zorgeloos verloopt.

Hartelijk bedankt voor de superleuke ontvangst en de bijzonder aangename kennismaking. We hebben jullie snelle en accurate antwoorden op onze vragen en twijfels heel erg geapprecieerd. We merkten van bij het begin dat we te maken hadden met correcte, eerlijke en goede mensen. Dit is meer dan bevestigd tijdens onze dagen in Spanje met jullie. Top!

Hier moet nog een naam onder

Onze vastgoedprojecten in Spanje

Uw garanties bij instap in onze vastgoedprojecten in Spanje

Kwalitatief vastgoed
Ons vastgoedteam werkt uitsluitend samen met gerenommeerde projectontwikkelaars. Zo zijn we zeker dat u investeert in kwalitatieve, duurzame en ecologisch verantwoorde nieuwbouwprojecten. Onze partners respecteren ook de planning en alle overige afspraken.
Een strategische ligging
Onze vastgoedspecialisten bieden uitsluitend investeringsprojecten aan die vlot bereikbaar zijn en die voldoende werkgelegenheid en sociale faciliteiten (onderwijs, sport, recreatie, winkels) in de buurt hebben. Onze vastgoedprojecten liggen op toplocaties.
Prachtige natuur in de buurt
Onze vastgoedspecialisten waken er ook over dat er voldoende groenzones in de directe en bredere omgeving van uw vastgoed aanwezig zijn. De kwaliteit van leven in en rond uw vastgoed bepaalt immers mee de waarde en het rendement op de korte en lange termijn.
Aankoop uit de zaak, privé huurinkomsten

In bepaalde gevallen kunt u een voorschot nemen op het kapitaal dat u vanuit uw bedrijf in uw IPT of VAPZ heeft opgebouwd. Zo kunt u privé vastgoed aankopen met middelen die door het bedrijf gestort werden. Hierdoor realiseert u een belastingvoordeel in uw bedrijf en kunt u de huurinkomsten meteen privé aanwenden.

Een sterk team met jarenlange ervaring

Ceder heeft een vast team van Vlaamse collega’s in Spanje, en is door het API erkend in de regio Valencia. Onze collega’s hebben jarenlange ervaring. We zijn helemaal op de hoogte van de Spaanse wet- en regelgeving. We denken proactief en staan u bij met raad en daad.

Van het openen van uw bankrekening tot het aanvragen van uw vergunningen en het passeren van de koopakte. Wij zijn er voor u. We werken samen met lokale advocaten, gerenommeerde bouwfirma’s en stabiele partners. Uw investering staat dus als een huis.

Volledige ontzorging door ons rentmeesterschap
Wilt u de administratieve, financiële en technische verplichtingen van uw vastgoedinvesteringen uitbesteden? Dat kan! Ons ervaren team van rentmeesters ontzorgt u volledig, zodat u optimaal kan genieten van uw rendement, nu en in de toekomst.

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.