Vastgoed Spanje

Droomt u van een Second Home onder de Spaanse zon? Of wilt u investeren in een opbrengsteigendom waar u zelf ook van kan genieten? Ons vastgoedteam in Spanje begeleidt u graag met de selectie, aankoop en het beheer van uw vastgoed aan de Costa Blanca Zuid. Een zorgeloze investering met uitzicht op een mooi rendement.

Keep your face to the sun and you will never see the shadows.

Helen Keller

Investeer in een gouden vastgoedproject onder de Spaanse zon.

Een gouden vastgoedinvestering in een heerlijk microklimaat

Zoekt u een solide investering met uitzicht op een mooi rendement waar u zelf ook van kan genieten? Investeer in onze prachtige nieuwbouwprojecten in Spanje. Ceder is een erkend vastgoedmakelaar in de regio Valencia en wij begeleiden u graag bij de aankoop en het beheer van uw nieuwbouwprojecten aan de Costa Blanca Zuid.

De Costa Blanca Zuid is de perfecte bestemming voor een Second Home of een optbrengsteigendom waar u zelf ook van kan genieten. Er is veel zon, een mooie kustlijn, goede voorzieningen en een snelle verbinding met België. Het klimaat is gematigd en er is een grote vraag naar huurwoningen. Ideaal voor een mooi rendement!

Nieuwbouwprojecten in Spanje

Onze nieuwbouwprojecten in Spanje zijn oogstrelend, duurzaam, ecologisch en kwalitatief sterk. Onze projecten situeren zich op toplocaties aan de Costa Blanca Zuid tussen Alicante en Pilar De La Horadada. We selecteren onze nieuwbouwprojecten zorgvuldig in functie van hun locatie, inplanting, afwerkingsgraad, bereikbaarheid en voorzieningen in de buurt.

Posidonia
Villa de la sal

Verhuur op de lange termijn

De Costa Blanca Zuid is een geliefkoosde regio voor Vlamingen én Spanjaarden die het ganse jaar door van een relatief gematigd klimaat willen genieten. De sterke vraag naar kwalitatieve woningen zorgen ervoor dat we uw investeringsvastgoed moeiteloos kunnen verhuren voor de lange termijn.

Ceder is marktleider in lange termijnverhuur in deze regio. Lange termijnverhuur heeft in Spanje een aanzienlijk hogere huuropbrengst dan in België, wat een mooie manier kan zijn om uw patrimonium verder uit te bouwen.

Onze ervaren rentmeesters nemen alle administratieve, financiële en technische taken op zich, zodat u zorgeloos kan genieten van een mooi huurrendement op de korte termijn en een mooie potentiële meerwaarde bij de verkoop van uw vastgoed op de langere termijn.  

Vakantieverhuur

Wilt u een opbrengsteigendom kopen dat u deels verhuurt, maar waar u ook zelf van kan genieten? Onze rentmeesters beheren uw vakantiewoning op momenten dat u er zelf niet bent. Zo geniet u van heerlijke vakanties en workations, terwijl u tegelijk ook huurinkomsten en een potentiële meerwaarde op de lange termijn kunt realiseren.

Posidonia

Investeer in een second home

Ontwaken met de zon, een ontbijtje op het terras. Vervolgens een duik in het zwembad of de heerlijke Spaanse zee. En dat allemaal op iets meer dan 2 uur vliegen vanuit Brussel. De Spaanse Costa Blanca Zuid heeft het allemaal. Investeer in een Second Home en geniet van zonovergoten vakanties en workations, wanneer u maar wilt. De potentiële meerwaarde bij een eventuele realisatie achteraf maakt uw investering in een Second Home extra interessant.

 

Wist u trouwens dat u als Belgische ondernemer een Second Home in Spanje kan aankopen met gelden in uw pensioenvoorzieningen (IPT, VAPZ)? U kan een voorschot nemen op uw reeds opgebouwde pensioenreserves om deze nu al te investeren in uw Spaans vastgoed.

 

U kunt uw vastgoed dus (al dan niet volledig) financieren met gelden die vanuit uw bedrijf gestort werden in uw pensioencontracten. Tegelijkertijd kunt u privé genieten van een heerlijke vakantiewoning en een mooie potentiële meerwaarde bij een eventuele verkoop in de toekomst.

Wij kozen voor Ceder omdat van bij het eerste contact goed geluisterd werd naar onze noden en verwachtingen. Naast het vinden van het juiste pand was onze grootste bezorgdheid dat onze aankoop ook op een professionele wijze met de nodige zorgen zou worden beheerd. Wij begrijpen nu hoe belangrijk een correcte begeleiding is bij een investering in Spaans vastgoed. Ceder voldoet hierbij aan al onze verwachtingen. Bedankt aan het hele Ceder Team in België en Spanje!

Familie Topff

Plan uw investeringstrip naar de Spaanse zon

Wilt u de mogelijkheden van een vastgoedinvestering in Spanje zelf ontdekken? Dat kan! Contacteer ons hieronder voor een persoonlijke Investeringstrip. Wij regelen uw vervoer en verblijf en we tonen u persoonlijk de omgeving en de investeringsprojecten die bij u passen. Gaat u vervolgens over tot de aankoop van een van onze vastgoedprojecten? Dan brengen wij uw investeringstrip met een maximum van EUR 750 in mindering! Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een Investeringstrip onder de Spaanse zon.

Onze vastgoedprojecten in Spanje

Uw voordelen van onze vastgoedprojecten in Spanje

Kwalitatief vastgoed
Ons vastgoedteam werkt uitsluitend samen met gerenommeerde projectontwikkelaars. Zo zijn we zeker dat u investeert in kwalitatieve, duurzame en ecologisch verantwoorde nieuwbouwprojecten. Onze partners respecteren ook de planning en alle overige afspraken.
Een strategische ligging
Onze vastgoedspecialisten bieden uitsluitend investeringsprojecten aan die vlot bereikbaar zijn en die voldoende werkgelegenheid en sociale faciliteiten (onderwijs, sport, recreatie, winkels) in de buurt hebben. Onze vastgoedprojecten liggen op toplocaties.
Prachtige natuur in de buurt
Onze vastgoedspecialisten waken er ook over dat er voldoende groenzones in de directe en bredere omgeving van uw vastgoed aanwezig zijn. De kwaliteit van leven in en rond uw vastgoed bepaalt immers mee de waarde en het rendement op de korte en lange termijn.
Aankoop uit de zaak, privé huurinkomsten

In bepaalde gevallen kunt u een voorschot nemen op het kapitaal dat u vanuit uw bedrijf in uw IPT of VAPZ heeft opgebouwd. Zo kunt u privé vastgoed aankopen met middelen die door het bedrijf gestort werden. Hierdoor realiseert u een belastingvoordeel in uw bedrijf en kunt u de huurinkomsten meteen privé aanwenden.

Een sterk team met jarenlange ervaring

Ceder heeft een vast team van Vlaamse collega’s in Spanje, en is door het API erkend in de regio Valencia. Onze collega’s hebben jarenlange ervaring. We zijn helemaal op de hoogte van de Spaanse wet- en regelgeving. We denken proactief en staan u bij met raad en daad.

Van het openen van uw bankrekening tot het aanvragen van uw vergunningen en het passeren van de koopakte. Wij zijn er voor u. We werken samen met lokale advocaten, gerenommeerde bouwfirma’s en stabiele partners. Uw investering staat dus als een huis.

Volledige ontzorging door ons rentmeesterschap
Wilt u de administratieve, financiële en technische verplichtingen van uw vastgoedinvesteringen uitbesteden? Dat kan! Ons ervaren team van rentmeesters ontzorgt u volledig, zodat u optimaal kan genieten van uw rendement, nu en in de toekomst.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bescherm uw patrimonium en de levenstandaard van uw dierbaren, verlaag uw belastingdruk en realiseer een mooi aanvullend pensioen.

Bescherm uw inkomen, uw patrimonium, de levenstandaard van uw dierbaren en de omzet van uw bedrijf. Bouw uw vermogen uit met interessante financiële oplossingen.

Investeer in zorgvuldig gekozen en kwalitatief hoogstaande studentenhuisvesting en residentiële nieuwbouwprojecten in België.

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.