Studentenhuisvesting

Er is in Vlaanderen een acuut tekort aan kwalitatieve studentenhuisvesting, zowel in traditionele studentensteden als centrumsteden met nieuwe opleidingscentra. Zoekt u een solide investering met mooie huurinkomsten en een sterke potentiële meerwaarde bij verkoop? Wij begeleiden u graag bij de selectie, bemiddeling en het beheer van uw studentenhuisvesting.

Education is the passport to the future, for tomorrow belongs to those who prepare for it today.

Malcolm X

Een investering in studentenhuisvesting in een investering in de toekomst.

Investeer in studentenhuisvesting

Een investering in kwalitatieve studentenhuisvesting is een solide investering. U kunt met een relatief beperkt aankoopbedrag een jaarlijks huurrendement realiseren. Bovendien heeft u uitzicht op een mooie meerwaarde bij een eventuele verkoop.

De begeleiding van een ervaren expert is hierbij cruciaal. Onze experts bieden uitsluitend sterke investeringsprojecten aan. We begeleiden u ook bij de aankoop van uw project en we volgen de wet- en regelgeving goed op.

Wilt u complete ontzorging? Onze ervaren rentmeesters nemen ook graag alle administratieve, financiële en technische verplichtingen op zich, waardoor u optimaal kan genieten van een zorgeloos rendement.

 

We hebben in de loop van de jaren al goed advies van Dominique en zijn team gekregen.

Joost G.

Uw voordelen van een investering in studentenhuisvesting

Kwalitatief vastgoed

Ons vastgoedteam stelt uitsluitend kwalitatief hoogstaande investeringsprojecten voor. We zorgen er ook voor dat we steeds meerdere woningen in hetzelfde gebouw in ons beheer hebben waardoor we kostenefficiënt beheer kunnen toepassen.

Een strategische ligging

We stellen uitsluitend investeringsprojecten aan u voor in de nabijheid van hogescholen, universiteiten of andere onderwijsinstellingen of op andere strategische plaatsen die gewild zijn bij studenten en daardoor een goede huuropbrengst opleveren en potentiële meerwaarde hebben.

Prachtige natuur in de buurt

Heeft u studerende kinderen? Dan kan een investering in studentenvastgoed dubbel renderen. U hoeft tijdens de studententijd van uw kinderen immers geen huur te betalen en u investeert in een mooie meerwaarde bij verkoop in de toekomst.

Een sterk team met jarenlange ervaring

Ceder is BIV erkend bemiddelaar en rentmeester en onze vastgoedspecialisten hebben jarenlange ervaring met de bemiddeling en het beheer van vastgoedinvesteringen van onze cliënten. Wij kennen ons vak, houden alles voor u in de gaten en ontzorgen u volledig.

Een interessant huurrendement

Goede studentenhuisvesting is erg gewild en wordt vaak verhuurd voor een kortere periode, waardoor u probleemloos huuraanpassingen kan doen in functie van een sterkere vraag of eventuele indexeringen. U kunt uiteraard ook langere huurcontracten afsluiten.

Volledige ontzorging door ons rentmeesterschap

Wilt u de administratieve, financiële en technische taken m.b.t. uw investering in studentenhuisvesting uitbesteden? Dat kan! Ons ervaren team van rentmeesters ontzorgt u volledig, zodat u optimaal kan genieten van uw rendement.

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.