Over ons

Als financiële architecten is het onze missie om u pro-actief te begeleiden in de maximale opbouw van uw patrimonium, uw financiële levenstandaard bij pensioen alsook uw vermogen en de levenstandaard van uzelf en uw dierbaren optimaal te beschermen voor in het geval het misloopt. We doen dit op een bijzonder persoonlijke, uiterst professionele, proactieve en discrete manier.

An investment in knowledge pays the best interest.

Benjamin Franklin

Voel de connectie met de Costa Blanca Zuid en maak de juiste investering.

Persoonlijk, professioneel en proactief

Hard werken mag beloond worden met een comfortabel leven, gemoedsrust en uitzicht op een rijkelijk pensioen waarmee u uw levensstandaard moeiteloos kunt aanhouden. Onze teams in België en Spanje werken nauw samen om uw financiële doelen en financiële onafhankelijkheid te realiseren.

We stellen ons hieronder graag aan u voor.

Ons team in België

ceder-tom-611
Tom Verbist Managing Partner - Expert Real Estate

Tom heeft al meer dan 15 jaar ervaring binnen de vastgoedsector, waarvan 8 jaar binnen de ontwikkeling van vooraanstaande stedelijke vastgoedprojecten. Ervaring troef, daarbuiten beschikt Tom over een Master of Business Administration. Tom begeleidt u graag bij het uitbouwen en optimaliseren van uw vastgoedportefeuille met het oog op rentabiliteit, veiligheid en fiscaliteit. Naast ervaren expert vastgoed houdt Tom zich graag bezig met zijn springpaarden. Samen met zijn kinderen verzorgt en traint hij de paarden, zodat ze samen tijdens het weekend kunnen schitteren op het parcours.

ceder-jelle-2-2
Jelle Vandenreyt Managing Partner - Financial Advisors

Reeds meer dan tien jaar helpt Jelle ondernemers met de opbouw, bescherming en in latere fase ook overdracht van hun patrimonium. Zelf opgegroeid in een zelfstandige familie begrijpt hij de noodzaak van een onafhankelijke begeleiding en regelmatige opvolging van uw dossier.

ceder-lien-425
Lien Vlaeminck Manager Team Property Management

Lien is binnen CEDER afdelingshoofd van de afdeling Property Management. Gestart als Junior Account Officer stuurt zij vandaag het internationaal team vanuit Hasselt aan, in het administratief, financieel en technisch beheer van de eigendommen onder beheer. Lien haar grootste troef? Probleem-oplossend denken, nauwkeurigheid en dienstvaardig communiceren maakt van Lien een echte kanjer. Na haar uren brengt Lien graag tijd door in de keuken, maar ze geniet ook van een stevig potje padel.

ceder-geert-461
Geert Mangelschots Managing Partner - Consultants

Geert is een ervaren expert in cliënten acquisitie, topper in het zoeken en aan boord halen van die cliënten waar onze dienstverlening een maximale return voor zal opleveren.

Naast zijn werkuren kruipt hij graag de koersfiets op voor een stevige tour.

ceder-jarno-571
Jarno Roppe Managing Partner - Client Relations

Jarno’s taak binnen CEDER als verantwoordelijke voor het relatiebeheer is het onderhouden van de lange termijn relaties met onze cliënten alsook de communicatie hiermee. Klantentevredenheid is hierin primordiaal. 

In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn echtgenote en honden in de natuur om de dag af te sluiten met een glas goede wijn en lekker eten. Daarnaast heeft hij ook interesse in cultuur en literatuur.

Ons team in Spanje

Dominique
Dominique Jacquet Managing Partner - Finance and Property Management

Dominique stond mee aan de wieg van Ceder, dit na een reeds aanzienlijke loopbaan en internationale ervaring bij de grotere spelers in financiële dienstverlening. Vanuit deze ervaring specialiseerde hij zich verder in de begeleiding van ondernemers en vermogende gezinnen in de opbouw en bescherming van hun patrimonium. Naast Ceder houdt Dominque zich graag bezig met zijn familie en springpaarden.

Eline
Eline Goris Senior Account Officer Property Management

Eline is een sterke vrouw die weet van aanpakken. Binnen Ceder ondersteunt zij samen met de andere teamleden de internationale back office Property Management. Naast sporten brengt Eline haar vrije tijd graag door met familie en vrienden.

Sven
Sven Degryse Senior Advisor Spanish Properties

Een lach op ieders gezicht toveren is voor Sven kinderspel. Binnen CEDER is Sven actief vanuit het Spaans filiaal in het begeleiden van cliënten bij een geschikte aankoop vastgoed (investering en/of Second Home). Ook draagt hij zorg voor de kwalitatieve verhuringen van de Spaanse eigendommen in lange termijn verhuur. Sven is een echte avonturier die graag op pad gaat. Lange reizen of een stevige wandeling, zolang er maar beweging in zit. Ook is hij niet bang om een stapje in de wereld te zetten.

Olga
Olga Shramko Creative Director

Olga heeft een Bachelor in Finance aangevuld met een breed gamma aan extra opleidingen (HR, Office Management, Psychologie, Retail Management en Marketing). Ze spreekt 5 talen en heeft een aanzienlijke werkervaring in verschillende sectoren. Voor CEDER klanten is Olga het aanspreekpunt bij de styling en inrichting van hun eigendommen, ons kantoor in Spanje waar we vele klanten mogen verwelkomen werd door haar ook professioneel en stijlvol ingericht.

Het team van Ceder heeft ons zeer goed geadviseerd. Onze financiële strategie voor de toekomst is gewaarborgd.

Mark V.R.

Wat mag u van ons verwachten?

Erkend verzekeringsbemiddelaar (FSMA nr. 109785A)
Ceder is als verzekeringsbemiddelaar erkend door het FSMA. Onze specialisten hebben zeer uitgebreide ervaring in hun vakgebied. Wij volgen wijzigingen in de wet- en regelgeving, financiële en fiscale oplossingen nauwkeurig op. Zo kunnen wij u accuraat begeleiden bij de opbouw en bescherming van uw vermogen.
Erkend vastgoedbemiddelaar-rentmeester in België (BIV nr. 508103)

Ceder is ook erkend bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Onze ervaren vastgoedspecialisten ontzorgen u bij de aankoop en het beheer van studentenhuisvesting en nieuwbouwprojecten in België. Zo geniet u van huurinkomsten en maakt u kans op een mooie meerwaarde bij een eventuele latere realisatie van uw vastgoed.

Erkend vastgoedteam in Spanje (API)

Ceder heeft een team van Vlaamse vastgoedspecialisten in Orihuela Costa aan de Spaanse Costa Blanca Zuid. We zijn door API, de Spaanse beroepsvereniging voor vastgoedmakelaars, erkend als vastgoedbemiddelaar in de regio Valencia en we helpen u graag met de aankoop en het beheer van uw Second Home of opbrengsteigendom ter plaatse. Een investering in Spaans vastgoed biedt mooie kansen voor rendement op de korte én lange termijn.

Unieke vermogensstrategie

Dankzij onze financiële en fiscale kennis enerzijds en ons kwalitatief aanbod van roerende en onroerende oplossingen anderzijds kunnen we een persoonlijk plan van aanpak voor u definiëren dat perfect bij u past. Hiermee kunt u uw patrimonium optimaliseren, financiële onafhankelijkheid realiseren en nu al genieten van vooruitgeschoven voordelen zoals huurinkomsten en een Second Home in Spanje.

Proactieve financiële gids
Uw financiële wensen en behoeften evolueren voortdurend. De wirwar aan wet- en regelgeving, de fiscale mogelijkheden en de enorme waaier aan financiële oplossingen ook. Daarom spreken we elkaar regelmatig en houden we u ook tussentijds op de hoogte van relevante nieuwigheden, investeringsmogelijkheden en optimalisatiemogelijkheden van uw portefeuille.
Persoonlijke begeleiding

Bij Ceder vindt u toegewijde specialisten in hun vakgebied. Bovendien krijgt u een persoonlijk adviseur die u proactief helpt en al uw vragen beantwoordt. Onze persoonlijke, discrete en doortastende aanpak zit in ons DNA. Wij denken, werken en handelen op uw ritme en passen ons graag aan voor een fijne, zorgeloze samenwerking.

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.