Vastgoedexpert Tom Verbist: zijn verhaal en 5 gouden tips

Tom Verbist is Partner en Vastgoedspecialist bij Ceder. Hij optimaliseert uw vastgoedportefeuille met oog voor rentabiliteit, veiligheid en fiscaliteit en zorgt ervoor dat u zo uw financiële doelstellingen kan realiseren. Daarnaast is hij een enthousiaste vader en heeft hij een passie voor het fokken en berijden van talentvolle paarden.

Daarom kiest Tom voor Ceder

In 2019 was Tom op zoek naar een nieuwe job in de omgeving van Scherpenheuvel. Toevallig kwam Ceder op zijn pad, en de rest is geschiedenis. Maar waarom vindt hij zijn job nu zo leuk?

Tom Verbist: “Ik hou ervan om mensen te verrassen en hen beleggingsmogelijkheden te tonen die ze voorheen nog niet kenden. Zo kunnen we bijvoorbeeld onze klanten helpen om hun Spaanse droom te realiseren, aangezien we ook panden in Spanje aanbieden.

Bovendien hebben al mijn cliënten tot nu toe hun doelstellingen kunnen realiseren dankzij ons advies. Dat maakt vastgoed een uitzonderlijke investering, want bij beleggen of andere vormen van investeren loopt het al sneller eens mis.

Natuurlijk lopen ook vastgoedinvesteringen niet altijd van een leien dakje, maar uiteindelijk doen onze klanten dankzij onze degelijke investeringen wel steeds goede zaken. En dat is heel fijn om te zien als Vastgoedexpert.”

5 gouden tips voor uw investeringen

Na al die jaren advies geven en vastgoedinvesteringen begeleiden, heeft Tom enkele tips verzameld. Hij lijst zijn 5 beste tips op:

  1. Verstandig lenen kost geen geld, maar brengt net geld op.
  2. Vermijd emotionele selecties bij het kiezen van de geschikte vastgoedinvestering.
  3. Leven van huurinkomsten is geen noodzaak: vastgoed kan ook een deel uitmaken van uw pensioenplan zonder dat u er meteen van kan leven. Ja, ook al staat u aan de voordeur van uw pensioen!
  4. Hoe sneller u als ondernemer kan starten met de uitbouw van uw patrimonium, hoe beter. Maak van inflatie uw vriend in plaats van vijand.
  5. Bereken op een eerlijke manier uw toekomstige return. Met theoretische berekeningen in een Excel sheet kunt u niets betalen; daarvoor hebt u reële opbrengsten nodig.

Wilt u ook advies?

Wilt u ook degelijke investeringen doen en uw pensioen goed voorbereiden? Tom helpt u graag verder. Contacteer hem via info@ceder.be of kom eens langs op ons volgende evenement. Graag tot later!

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.