Ref: CI-2307-GUA

Appartementencomplex nabij “The Blue Lagoon”

Locatie: Guardamar de Segura
3 Slaapkamers
2 Badkamers
vanaf € 199.900

Projecten met beperkt aanbod voor investering (nog enkele woningen beschikbaar)

Dit nieuwe wooncomplex in El Raso, Guardamar heeft 175 appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Elk appartement heeft een groot terras waar u vrienden en familie kan entertainen. Daarnaast heeft elk penthouse ook nog een solarium met een volledig uitgeruste buitenkeuken en jacuzzi.

Er zijn verschillende gemeenschappelijke ruimtes ter uw beschikking. Er zijn grote gemeenschappelijke zwembaden indoor en outdoor, telkens met jacuzzi. Ook is er een outdoor speeltuin voor de kinderen en een kinderbad. Daarnaast vind u nog een uitgeruste fitnessruimte en een “Putting Green” voor de sportievelingen.

Dit appartementencomplex zal gebouwd worden naast het natuurpark Las Lagunas de La Mata; een beschermd natuurgebied waar u prachtige wandelingen kan maken. De prachtige stranden van de Costa Blanca zijn ook gesitueerd in de buurt.

Voor alle sportievelingen is er genoeg recreatie in de aanbieding. Nabij liggen enkele golfbanen zoals Vistabella, La Finca en La Marquesa. Aan de Puerto Marina de las Dunas geniet je van verschillende watersporten zoals windsurfen, waterskiën, zeilen en zoveel meer.

Bijzonderheden

Privé parkeerplaats

Pre-installatie airconditioning

Gemeenschappelijke zwembaden

Elektrische rolluiken

Terras of (Tuin)

Buitenkeuken (enkel penthouse)

Solarium (enkel penthouses)

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, Guardamar de Segura
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
91 m² – 106 m²
Prijs
vanaf € 199.900

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.