Ref: CE-2408-LA

Spectaculaire appartementen nabij golf en strand

Locatie: Los Alcazares
2-3 Slaapkamers
2 Badkamers
Vanaf €218.000

Projecten met beperkt aanbod voor investering (nog enkele woningen beschikbaar)

Dit gloednieuwe project beschikt over 244 appartementen, uitgerust met 2 à 3 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over 8 blokken die uitkijken op een gemeenschappelijke tuin mét zwembad en recreatiruimtes, het golfterrein én de Mar Menor. Voor iedere eigenaar is een ondergrondse privé-parkeerplaats én bergplaats voorzien.

Het complex biedt U de keuze uit units op het gelijkvloers met tuin, panden op het 1ste verdiep met balkon of penthouses met solarium die U een spectaculair uitzicht bieden over La Serena Golf en de Mar Menor. 

Het complex ligt op wandelafstand van de stranden van de Mar Menor, alle essentiële voorzieningen, supermarkten, restaurants en de winkelcentra ‘Dos Mares’ in San Javier en ‘Espacio Mediterráneo’ in Cartagena, die het hele jaar door geopend zijn. Tevens een ideale locatie voor sportliefhebbers. U kunt er volop genieten van golf, maar ook van verschillende watersporten.

 

Daarnaast kunt u genieten van prachtige natuur en de rijke cultuur opsnuiven in verschillende Spaanse steden, zoals (Cartagena,Murcia,…) die op rijafstand bereikbaar zijn.

 

Bijzonderheden

Gemeenschappelijk zwembad

Privé parkeerplaats

Berging

Pre-installatie airconditioning

Terras en solarium

Algemene info

Locatie
Costa Cálida, Los Alcazares
Aantal slaapkamers
2-3
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
83,5 tot 244 m2
Prijs
Vanaf €218.000

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.