Ref: CI-2265-LM

Eigentijdse gelijkvloerse villa’s in een rustige woonomgeving

Locatie: Los Montesinos
3 Slaapkamers
2 Badkamers
vanaf €389.900
Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Deze prachtige villa met privé zwembad biedt warmte en gezelligheid. Dankzij de L-vorm van de woning vloeit het interieur samen met het exterieur.

Het is een villa in moderne stijl, gebouwd op één niveau en met 1 grote woon-eetkamer, een open ingerichte keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers (een van hen en-suite). Privé perceel met terrassen, parkeerplaats, privé zwembad, mediterrane tuin en daarbovenop een solarium/dakterras.

De villa is gelegen in Los Montesinos, een toplocatie in de omgeving van de Costa Blanca, waar zich alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw comfort op wandelafstand bevinden. Op 25 min. kan u de luchthaven van Alicante bereiken. De stranden van Guardamar del Segura en Torrevieja bevinden zich in de naaste omgeving. Op 5 km afstand vindt u ook enkele golfterreinen.

Bijzonderheden

Privé parkeerplaats

Terras

Privé zwembad

Solarium

Pre-installatie airconditioning

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, Los Montesinos
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
251 tot 355 m2
Prijs
vanaf €389.900

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.