Ref: CI-2243-LA

Eigentijdse rijwoningen nabij de Mar Menor

Locatie: Los Alcazares
3 Slaapkamers
3 Badkamers
vanaf € 321.700
Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Een interessant, gloednieuw project dicht bij de golfbaan en het prachtige strand van Los Alcázares. Dit project bestaat uit 4 herenhuizen met ruime percelen en een privé zwembad.

Elke woning heeft een ruim dakterras voor ligstoelen, een buitenkeuken of zelfs een jacuzzi.

Op de begane grond vindt u een woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer met inbouwkasten en een badkamer. Er bevindt zich ook een bijkeuken met toegang tot de patio en de garage.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten en en-suite badkamers. Vanuit beide slaapkamers is er toegang tot een gezellig terras. 1 van deze terrassen is ongeveer 32 m² groot en heeft een trap die naar het dakterras gaat.

Alle huizen worden geleverd met binnenverlichting, pre-installatie voor airco, witgoed, zomerkeuken op de eerste verdieping, terras en privé zwembad.

In de omgeving vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals supermarkten, goede restaurants, winkels en sportcentra. In een korte rit bereikt u verschillende golfbanen zoals La Serena of Roda Golf, de haven of verschillende winkelcentra.

 

Bijzonderheden

Privé parkeerplaats

Terras

Privé zwembad

Solarium

Pre-installatie airconditioning

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, Los Alcazares
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3
Oppervlakte
75 tot 125 m2
Prijs
vanaf € 321.700

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.