Ref: CE-2406-SP

Appartementencomplex in charmante buurt

Locatie: San Pedro del Pinatar
2-3 Slaapkamers
2 Badkamers
Vanaf €199.900

Projecten met beperkt aanbod voor investering (nog enkele woningen beschikbaar)

Ontdek dit appartementencomplex gelegen aan de Mar Menor in San Pedro Del Pinatar, een charmante buurt op wandelafstand van het strand.

Dit project beschikt over 57 appartementen, uitgerust met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over 9 blokken die uitkijken op een gemeenschappelijke tuin mét zwembad. Er is ook voor iedere eigenaar een ondergrondse parkeerplaats én bergplaats voorzien.

Het complex biedt U de keuze uit units op het gelijkvloers met tuin, panden op het 1ste en 2de verdiep met balkon of penthouses met solarium.

Het stadscentrum met alle essentiële voorzieningen, supermarkten én restaurants is op wandelafstand bereikbaar. Alsook de stranden van de Mar Menor.

Tevens een ideale locatie voor natuurliefhebbers en wandelaars: de zoutmeren en modderbaden van San Pedro del Pinatar zijn 10 min verwijderd van dit project.

Bijzonderheden

Gemeenschappelijk zwembad

Terras

Solarium of tuin

Berging

Ondergrondse staanplaats

Pre-installatie airconditioning

Recreatie en groene zone

Algemene info

Locatie
Costa Calida, San Pedro del Pinatar
Aantal slaapkamers
2-3
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
86 tot 140m2
Prijs
Vanaf €199.900

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.