Ref: CI-2251-VIS

Hedendaagse villa’s op een gekend golfterrein

Locatie: Vistabella Golf
3 Slaapkamers
3 Badkamers
vanaf € 314.900
Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

In deze moderne villa’s woont u heerlijk rustig temidden van de natuur. Deze vrijstaande villa’s beschikken over 3 slaapkamers, 3 badkamers en een privé zwembad met percelen tot 330 m². De villa’s hebben een zorgvuldige verdeling met veel natuurlijk licht, ruimte en comfort.

De villa’s liggen in Vistabella Golf, te Los Montesinos. Los Montesinos is een typisch Spaans stadje in het zuiden van de provincie Alicante. Het herbergt een groot aantal diensten zoals restaurants, winkels, apotheken, scholen en instituten, onder anderen. Het gebied heeft uitstekende verbindingen met de N-332 en AP-7, waardoor u gemakkelijk Alicante, Elche of de stranden van Guardamar en Torrevieja kunt bereiken. Een paar minuten van Los Montesinos, Vistabella Golf ligt, een prachtige woonwijk naast de golfbaan, en met alle voorzieningen die u nodig heeft, om te genieten van deze fantastische natuurlijke omgeving.

Bijzonderheden

Privé parkeerplaats

Terras

Solarium

Pre-installatie airconditioning

Privé zwembad (optioneel)

Videofonie

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, Vistabella Golf
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3
Oppervlakte
109 m²
Prijs
vanaf € 314.900

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.