Ref: CI-2208-SF

Moderne villa’s met een vleugje bohémien

Locatie: San Fulgencio
2 Slaapkamers
2 tot 3 Badkamers
Vanaf € 299.900
Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Een schitterend en bijzonder project waarvan de villa’s zijn ontworpen in Ibiza-stijl met lichtjes gebogen lijnen en een fijn design.

Deze exclusieve residentie is gelegen in de urbanisatie San Fulgencio, een prestigieus gebied aan de Costa Blanca, midden in de natuur en zeer dicht bij alle voorzieningen. Gelegen op 20 minuten van de luchthaven van Alicante, in de buurt van de prachtige stranden van Guardamar en slechts 2 km verwijderd van buitengewone golfcourts. De uitstekende ligging maakt de residentie tot een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een rustige omgeving. Het complex biedt 23 geschakelde villa’s in Ibiza-stijl op onafhankelijke percelen met terras, parkeerplaats en prive zwembad.

De “Santorini”-villa betreft een gelijkvloerse villa waarvan er 5 worden gebouwd. Ze omvatten een ruime woonkamer, een stijlvol ingerichte keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en prachtige uitzichten. Ze zijn zorgvuldig ontworpen met hoogwaardige materialen om aan de behoeften van de meest veeleisende klanten te voldoen.

Bekijk de video’s van deze villa’s via ons YouTube kanaal:

Bijzonderheden

Privé parkeerplaats

Terras

Privé zwembad

Solarium

Pre-installatie airconditioning

Privé tuin

Alarm systeem

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, San Fulgencio
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2 tot 3
Oppervlakte
101 m² – 187 m2
Prijs
Vanaf € 299.900

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.