Ref: CI-2308-LC

Luxueus appartementencomplex op bekend golfterrein

Locatie: Las Colinas
2 tot 3 Slaapkamers
2 Badkamers
vanaf € 475.000

Projecten met beperkt aanbod voor investering (nog enkele woningen beschikbaar)

Dit luxueuze appartementencomplex is gelegen nabij Las Colinas Golf & Country Club.

Elk appartement heeft 2 of 3 slaapkamers met luxueuze kwaliteiten, privé zwembad, terras en solarium. Via het automatisatie paneel kan u de lichten, gordijnen, vloerverwarming, airconditioning en video beveiliging controleren.

De appartementen met 3 slaapkamers hebben een ingebouwde wijnkamer met natuursteen. Alle penthouses hebben een openhaard op bio ethanol in de living en eetkamer. Ook hebben ze een handige lift om eten te verplaatsen tussen de indoor- en buitenkeuken.

Het complex heeft een gemeenschappelijk zwembad van 25m lengte, waar iedereen toegang tot heeft. Elk appartement op de eerste verdieping heeft een privé ruimte naast het gemeenschappelijk zwembad.

Er bevindt zich ook een gemeenschappelijke fitnessruimte met machines om te lopen, fietsen en roeien alsook banken en gewichten.

De urbanisatie van Las Colinas Golf & Country Club heeft diensten zoals sport faciliteiten, padel- en tennispleinen, fitness, zwembaden én de beste golfterreinen van Spanje. Daarbovenop heeft het verschillende restaurants, bars, supermarkten en heeft het resort 24u bewaking.

Op 15 min vindt u het strand en de stad.

Klik hier voor meer informatie rond de Ceder Exclusives.

Bijzonderheden

Gemeenschappelijk zwembad

Privé parkeerplaats

Terras

Privé zwembad

Solarium

Installatie airconditioning

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, Las Colinas
Aantal slaapkamers
2 tot 3
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
142.5 m² – 448 m²
Prijs
vanaf € 475.000

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.