Ref: CI-2325-PIL

Luxueuze gelijkvloerse villa’s in een modern jasje

Locatie: San Fulgencio
3 Slaapkamers
2 Badkamers
vanaf € 299.900

Nieuwe projecten (ruim aanbod van woningen beschikbaar voor investering)

Dit gloednieuwe villa project bevindt zich net buiten het centrum van San Fulgencio.

De villa’s hebben telkens 3 slaapkamers en 2 badkamers. Elke kamer bezit ook over ingebouwde kasten. In de living en eetruimte heeft u een prachtige open keuken, hoge plafonds en veel lichtinval. Het prachtige, ruime solarium biedt een ruimte voor stilte en relaxatie.

Doordat de villa’s enkel een gelijkvloerse verdieping hebben gaan ze eenvoudig op in de omgeving. Het design is luxueus en van uitstekende kwaliteit.

San Fulgencio is een klein stadje dat nog niet al te veel bebouwd is, u kan er dus zeker van zijn dat u hier van de Spaanse zon kan genieten in alle rust en stilte. San Fulgencio bevindt zich op slechts 9km van Guardamar, dat bekend staat voor zijn witte stranden en leuke eettentjes. In San Fulgencio zelf vindt u ook voldoende entertainment en alle andere benodigdheden.

Bijzonderheden

Privé zwembad

Privé parking

Pre-installatie airconditioning

Terras en solarium

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, San Fulgencio
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
125 m² – 137 m2
Prijs
vanaf € 299.900

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.