Ref: CI-2337-DOL

Luxueuze koppelwoningen in een prachtige omgeving

Locatie: Dolores
3 Slaapkamers
2 Badkamers
vanaf € 350.000

Projecten met beperkt aanbod voor investering

Op deze villa wordt u meteen verliefd! Een prachtige geschakelde woning met privé zwembad en parkeerplaats voor de deur aan de rand van Dolores.

Het project bestaat uit villa’s met telkens 3 slaapkamers en 2 badkamers. In de tuin is er voldoende ruimte om te genieten van de Spaanse zon en familie en vrienden te entertainen. Door de oriëntatie is er veel natuurlijk licht in de living en slaapkamers.

Dolores is een typisch Spaans dorp waar u alle voorzieningen kan terugvinden zoals o.a. bars, restaurants, supermarkten en sportfaciliteiten. Het dorp is zeer rustig maar toch sociaal, veilig en centraal gelegen. Binnen de 15 min. bereikt u al de stad van Elche en Torrevieja, op 30 min. rijden bent u in Alicante en op een kleine 25 min. rijden vindt u de luchthaven.

Bijzonderheden

Privé zwembad

Privé parking

Pre-installatie airconditioning

Terras en aangelegde tuin

Vloerverwarming in badkamers

Buitendouche

Inbouwkasten

Algemene info

Locatie
Costa Blanca, Dolores
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
153 m2
Prijs
vanaf € 350.000

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.