Ref: CI-2263-TOR

Moderne stadshuisjes nabij de zoutmeren

Locatie: Torrevieja
2 tot 3 Slaapkamers
2 Badkamers
vanaf € 253.000
Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Deze hedendaagse appartementen bevinden zich vlakbij de zee en de prachtige zoutmeren van Torrevieja. Geniet van prachtige uitzichten op de Laguna Salada en de citroenbomen.

Mooie witte, frisse en open woningen met veel natuurlijk licht met invloeden van de mediterrane levensstijl. Er wordt veel zorg gedragen aan de afwerking van de woningen.

U heeft de keuze tussen 2 verschillende woontypes:

  1. Penthouse met solarium (vanaf € 258.000)
  2. Woning op de begane grond met tuin en kelder (vanaf € 253.000)

Als u kiest voor een appartement of penthouse maakt u ook de keuze tussen uitzicht op de Laguna Salada of op het gemeenschappelijke zwembad. In beide gevallen krijgt u een fantastische woning vol natuurlijk licht met een ruime woonkamer verbonden met de keuken.

Bij de penthouses kan u genieten van het uitzicht alsook heerlijk zonnebaden op het solarium.  Op de begane grond kan u een kelder toevoegen die u kan gebruiken als gastenverblijf, speelkamer of gewoon als extra slaapkamer.

Deze woningen bevinden zich in een exclusieve woonwijk met veel gemeenschappelijke ruimtes; tuinen, bio-gezondheidszone, speeltuin en 2 gemeenschappelijke zwembaden. Ook zijn er halfvrijstaande villa’s in deze woonwijk die starten vanaf € 354.000. Op 5 minuten rijden vind u 6 kampioenschapsgolfbanen en de 2 belangrijkste winkelcentra in de omgeving.

Elke woning heeft een berging, ondergrondse parkeerplaats, videobewaking en alarm.

Bijzonderheden

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, Torrevieja
Aantal slaapkamers
2 tot 3
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
167 m² – 243 m²
Prijs
vanaf € 253.000

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.