Ref: CI-2264-TOR

Moderne villa’s dicht bij de zoutmeren

Locatie: Torrevieja
2 Slaapkamers
2 Badkamers
vanaf € 354.000
Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Deze hedendaagse villa’s bevinden zich vlakbij de zee en de prachtige zoutmeren van Torrevieja. Geniet van prachtige uitzichten op de Laguna Salada en de citroenbomen.

Mooie witte, open en frisse woningen met veel natuurlijk licht met invloeden van de mediterrane levensstijl. Er wordt ook veel zorg gedragen aan de afwerking van de woningen.

Deze halfvrijstaande villa’s onderscheiden zich vooral door perfecte balans die de combinatie van pure en minimalistische lijnen, met andere gekrulde en organische lijnen, slim en elegant overbrengt. Op het terras kan u familie en vrienden entertainen, genieten van de Spaanse zon en afkoelen in uw privé-zwembad.

Op 5 minuten rijden vind u 6 kampioenschapsgolfbanen en de 2 belangrijkste winkelcentra in de omgeving. Elke woning heeft een berging, ondergrondse parkeerplaats, videobewaking en alarm.

Bijzonderheden

Privé parkeerplaats

Terras

Privé zwembad

Pre-installatie airconditioning

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, Torrevieja
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
326 m² – 331 m²
Prijs
vanaf € 354.000

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.