Ref: CI-2235-PIL

Moderne villa’s nabij centrum Pilar de la Horadada

Locatie: Pilar de la Horadada
2 Slaapkamers
2 Badkamers
vanaf € 269.900
Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Deze geweldige villa’s zijn gebouwd in een moderne stijl. Ze zijn gelegen in Pilar de la Horadada, tussen de stranden en golfterreinen.

De villa’s zijn zorgvuldig ingedeeld en ontworpen om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Elke villa heeft 2 slaap- en badkamers, een eigen zwembad en parkeerplaats.

Alle ruimtes zijn gesitueerd op de gelijkvloers, op de eerste verdieping vindt u een zeer ruim solarium waar er plaats is voor een eventuele buitenkeuken of jacuzzi.

De villa’s bevinden zich aan de rand van een typisch Spaans dorp met alle faciliteiten op slechts 1 km afstand. Op 3 km afstand bevindt zich het strand.

Pilar de la Horadada onderscheidt zich door zijn strategische ligging, op minder dan 2 km van het strand en op slechts 30 min. van Corvera luchthaven. Het gebied heeft allerlei voorzieningen; winkels, restaurants, scholen, apotheken, etc.

Bijzonderheden

Privé parkeerplaats

Terras

Airconditioning

Lift

Privé zwembad

Solarium

Garage

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, Pilar de la Horadada
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
74 m²
Prijs
vanaf € 269.900

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.