Ref: CI-2304-DOP

Ruime gelijkvloerse villa’s nabij Roda Golf

Locatie: Dolores de Pacheco
3 Slaapkamers
2 Badkamers
vanaf € 264.000
Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Dit nieuwe project bestaat uit geschakelde woningen nabij en op RODA GOLF in Los Alcázares. Elke woning is ontworpen met een eigentijdse stijl en open concept en heeft 3 slaapkamers.

Alle ruimtes zijn gebouwd op de gelijkvloers, daarnaast heeft u nog een zeer ruim solarium met buitenkeuken, waarop u op elk moment van de dag kan genieten van de heerlijke Spaanse zon. In de grote tuin heeft u een privé-zwembad. Ook is er een achterterras dat toegankelijk is vanuit de keuken en slaapkamer 2, waar zich de trap naar het solarium bevindt.

De woningen zijn gelegen aan de rand van Los Alcázares in het charmante en rustige Spaanse stadje Dolores de Pacheco. In de buurt vindt u enkele leuke voorzieningen zoals banken, supermarkten, restaurants, bars en winkels. De gemeente Los Alcázares heeft ook veel leuks te bieden alsook het strand Mar Menor, die beide op 5 min. rijden liggen. In de omgeving zijn ook enkele golfbanen aanwezig zoals Roda Golf en Serena. De luchthaven van Murcia bevindt zich op 25 min. rijden.

Bijzonderheden

Privé parkeerplaats

Terras

Privé zwembad

Solarium

Pre-installatie airconditioning

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, Dolores de Pacheco
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
90 m2
Prijs
vanaf € 264.000

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.