Ref: CI-2229-RJO

Ruime, luxueuze villa’s op een toplocatie

Locatie: Rojales
3 Slaapkamers
3 Badkamers
vanaf € 560.000
Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Deze parel van een villa, met een luxueus en strak design, is gesitueerd in een rustige buurt in het dorpje Rojales, vlakbij de kust. In Rojales is er altijd iets te doen om uw dag of avond te vullen. Ga eens een potje golf spelen bij La Marquesa Golf of maak een fietstocht langs de stranden en lagunes. Geen sportief type? In de buurt kan u zich ook uitleven in de vele winkels van La Zenia Boulevard.

Op slechts 10 min. bent u aan de stranden van Guardamar en op 10 min. vindt u een prachtig beschermd natuurpark. Alicante Airport is 35 min. verwijdert van uw woning en Murcia Airport ligt op 40 min. rijden.

In deze woning komt u volledig tot rust. Aan het zwembad geniet u van de prachtige Spaanse zon en is er voldoende ruimte voor entertainment. Alle kamers zijn ruim en voorzien van een eigen badkamer.

Klik hier voor meer informatie rond de Ceder Exclusives.

Bijzonderheden

Privé parkeerplaats

Terras

Privé zwembad

Solarium

Pre-installatie airconditioning

Garage

Algemene info

Locatie
Costa Blanca Zuid, Rojales
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3
Oppervlakte
307 tot 313 m²
Prijs
vanaf € 560.000

Blijf op de hoogte

De financiële omgeving en de betrokken omgevingsfactoren evolueren voortdurend. Onze financiële en vastgoedoplossingen ook. Via onze maandelijkse adviesbrief houden we u op de hoogte van relevante wijzigingen, tips en opportuniteiten.

" " indicates required fields

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.